Денес, на полиците може да се најде многу лош квалитет на вино. Но, виното е направено cowberryдома, се природна и вкусни. За сто проценти на вкус да го изберат правото овошје. Еден од најчестите винско грозје може да се нарече боровинки. Сепак, можете да го користите зрели свежи бобинки не се оштетени. Lingonberry несоодветен квалитет ќе ја уништи вкусот на варено вино. Вино од брусница има розово-црвена боја и пријатен вкус. Служи вино брусница обично за десерт. Редовното консумирање на пијалокот му помага на телото во борбата против инфекции и има потпора ефект.

рецепт за

производи:

  • Lingonberry - 2 кг.