Ако сте фан на ирски или шкотското виски, ќе сладвреди да се проба да се направи вистински пијалак слад. Ова е релативно одземаат многу време и долготраен процес, особено ако сте само-germinated жито за производство на слад. Но резултатот ќе биде вистинска награда: убава чиста пијалок со мирис на свежи жито ртење.