ma.AlcoruGuru.ru

Заживување на производство на опојни пијалаци

Минатата година компанијата "KTreyd" лансираше новата верзија на дејствија "Elaha" пијалаци, кои се подготвени според стари рецепти заборавени. Името не е случајно: Elahoy во Русија повика било опојни пијалоци, пиво или дали квас пијалок.

Опојни пијалаци Elaha

  • Elaha "под дејство на алкохол" - жив вкусот на житни и светлина хоп горчина. Во срцето на јачмен и 'рж на слад.
  • Elaha " 'рж" - вкусот на 'рж со доминантно белешки. Како дел од слад јачмен и 'рж, мед.
  • Elaha "Мед" - сладок мед вкус. Во срцето на цвет мед и 'рж слад.
  • Elaha "Епл" - тоа има сладок и кисел вкус. Користете сок од јаболко.

Тврдина на сите - 4,5%. Производи во 2 tarakh: алуминиум и PET (пластика). Препорачана цена: 65 рубли по 0,5 л и 1л 110 рубли.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Историјата на виски потекло. - 3 часа.Историјата на виски потекло. - 3 часа.
Сојузна антимонополната служба на Руската Федерација бара да се ...Сојузна антимонополната служба на Руската Федерација бара да се ...
Рецепти јачмен квас квасец и безРецепти јачмен квас квасец и без
Производители слад се подготвуваат измени на техничките прописи - Дел 2.Производители слад се подготвуваат измени на техничките прописи - Дел 2.
"Ochakovo" се обложува на развојот на "јачмен ушите" во Централниот федерален…"Ochakovo" се обложува на развојот на "јачмен ушите" во Централниот федерален…
Што подобар виски: еден слад или помеша?Што подобар виски: еден слад или помеша?
Машки тинктура на 'рж слад со лук и биберМашки тинктура на 'рж слад со лук и бибер
Добавувачот поднесе барање за стечај Malthouse & ldquo; Нева ...Добавувачот поднесе барање за стечај Malthouse & ldquo; Нева ...
Квалитетот на пивото може да се разликува поради недостаток на јачменКвалитетот на пивото може да се разликува поради недостаток на јачмен
Светлина на јачменов сладСветлина на јачменов слад
» » Заживување на производство на опојни пијалаци