ma.AlcoruGuru.ru

Инфузија на слива (вотка)

Сливи - одделение жолта слива. Таа се влошат и обично и, за разлика од слива ликер, Рецепт на ракија ќе биде повеќе шеќер.

  • 1.5 kg слива
  • 1.5 L на вотка
  • 1 кг шеќер
Скапани овошје ќе го расипе вкусот: овошје, го привлече вниманието!

Овошје со семиња се прелива вотка и инсистираат 40 дена во темна ладно место. После тоа, се исцеди на инфузијата. На преостанатите слива се пополни 1 кг шеќер, се тресат тегла и го затвори капакот.

Рецептот на цреша ракија на

На инфузија и мешавина prospirtovannyh овошје со шеќер одделно кисна дополнителни 40 дена. Потоа вирус на сируп, се меша со инфузија и се прелива во шишиња. Излегува мирис сладок ликер.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Пијте од tkemali под tkemali - рецепти од цреша ракијаПијте од tkemali под tkemali - рецепти од цреша ракија
Слива ликерСлива ликер
Вкусни слива ликер Брзи рецептВкусни слива ликер Брзи рецепт
Почетна слива тинктура на воткаПочетна слива тинктура на вотка
Старт на цреша ракијаСтарт на цреша ракија
Алкохол од бобинки црвена или жолта цреша сливиАлкохол од бобинки црвена или жолта цреша сливи
Инфузија на сливиИнфузија на сливи
Рецептот на цреша слива светлина наРецептот на цреша слива светлина на
Рецепт за ракија домаРецепт за ракија дома
Рецепт домот на цреша слива ликериРецепт домот на цреша слива ликери
» » Инфузија на слива (вотка)