Куќата вино - е пијалок кој може да бидат подготвени од речиси било овошје и бобинки. на цреша сливапродавницата полиците често се наоѓаат само грозје пијат, и ако може да се најде од други суровини, како што се круша или рибизла, толку поверојатно е тоа што содржи многу конзерванси. Само подготовка на вино дома, можете да бидете сигурни во својот капацитет за 100%. Но, она што не го прават тоа? Понекогаш сакате нешто необично, со интересен и невообичаен вкус, тогаш вино мисли и се сеќава како едно растение како сливи. Куќа вино од цреша слива едноставно вкусни.

Рецепт на вино од цреша слива е многу едноставна и е погодна дури и за почетник во производството на вино. Вие не се потребни никакви slozhnodostupnyh состојки, само се зема главната суровина сливи.