Портокали - плод што е на располагање во секое време од годината и сосема прифатлива цена. и ако домашна портокалова винопа зошто да не се готви портокалова вино дома? Тоа е особено пријатно да се чувствуваат мирисот својата во зима за празникот маса, или да ги забавува гостите коктел

"Портокали во вино."