ma.AlcoruGuru.ru

Безалкохолни млеко тресе

Безалкохолни млеко тресе

коктел млеко

Млеко 100 ml сок од лимон 30 ml Cherry сируп - 30 ml, газирана вода - 40 ml. Принос - 200 ml. Сите компоненти во kokteylevzbivalke размахване 10-15 секунди, да додадете газирана вода, ќе се применуваат со мраз и слама.

Видео: Коктел Слатка двојка. тресењето на млеко

бадемово млеко

Бадем - 30 грама млеко - 120 мл. Принос - 150 ml.

Бадемите се исецка и се вклопуваат со млеко од 10 до 15 до целосно распаѓање. Бадеми може да го замени шеќерен сируп со додаток на бадеми.

Бадем-портокалова млеко

Бадемово-30 g, сок од портокал, 15 ml, 115 ml milk-. Принос-150 ml.

Подгответе како и бадемово млеко.Млеко со Шипинка

Шипинка-15 g, мед или шеќер 15 g млеко 15 ml, 20 ml вода. Принос-150 ml.

Носител шипка натопена во вода за 2 до 3 часа, се вари во вода за 10 минути, низ сито. Како резултат на извадоци беа во комбинација со мед и млеко и брзо движење во kokteylevzbivalke.

млеко мед

Мед - 15 грама млеко - 135 мл. Принос - 150 ml.

Победи во kokteylevzbivalke до целосно растворување мед во млекото.џем млеко

Џем-20 g, 130 ml млеко. Принос-150 ml.

Млеко се поврзете со мармалад и шлаг kokteylevzbivalke за 10-15 секунди.

Видео: крем Фантом | газирани пијалоци

чај млеко

Млеко - 120 ml, сируп чај - 30 ml. Принос - 150 ml.

Подгответе како и млеко и џем.

ванила млеко

Ванилин шеќер 2 g, 150 ml млеко. На излез од 150 ml.

Подгответе како и млеко и џем.

Видео: Коктел "OREHoBAN" вкусни млеко

чоколадно млеко

Чоколаден сируп - 15 мл млеко - 135 мл 150 мл принос.

Подгответе како и млеко и џем.

Чоколадо и ванила млеко

Чоколаден сируп 15 ml ванилин шеќер 2 g, млеко - 135 ml. С О Д x - 150 ml.

Подгответе како и млеко и џем.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Коктели со шампањКоктели со шампањ
Коктели со млеко сладоледКоктели со млеко сладолед
Млеко ликерМлеко ликер
Коктели со воткаКоктели со вотка
Панч "млеко шери"Панч "млеко шери"
Млеко РецептиМлеко Рецепти
Коктели со вотка и шампањКоктели со вотка и шампањ
Коктели со џин и вискиКоктели со џин и виски
Коктели со коњакКоктели со коњак
Варен ориз млеко со суво грозјеВарен ориз млеко со суво грозје
» » Безалкохолни млеко тресе