ma.AlcoruGuru.ru

Млеко лавица

Коктел Состојки:

  • банана 1/2
  • absinthe 30 ml
  • млеко 50 ml

Нежна коктел во кој absinthe тврдина омекнат со млеко и банана.

состојки:

½- банана.
30 absinthe.
50 ml на млеко.
Гарнитури: кругот на банана.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Стариот Модна

Го победи на сите состојки во блендер. Се сервира во чаша украсена со банана круг.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Анасон бананаАнасон банана
СонСон
БебеБебе
Слободен падСлободен пад
ГрубаГруба
Банана - јагодаБанана - јагода
» » Млеко лавица