ma.AlcoruGuru.ru

Предвремен светлина

предвремен светлина

10 килограми шеќер, 100 гр квасец, 3 литри млеко, 30-40l вода се става во машина за перење. Спин за 2 часа, а потоа се остава да отстои и да ги надмине.

5 килограми шеќер, 500 гр квасец, 1 литар млеко, 1 кг грашок Истурете 15 литри топла вода, оставете 1 ден, а потоа се стигне. Принос - 5 литри.

6 килограми шеќер, 500 гр квасец, 3 чаша млеко, се урнат 4 векни 'ржан леб, £ 25 средни компири, истурете сите 25 л млака вода и се меша. Кисна 1 ден. Потоа стигне.

По килограм на потреба грашок 5 кг шеќер, 500 g на квасец и 15 L на топла вода. Додадете 1 литар свежо млеко. Vystoyka ноќ. Принос - 5 литри. Вториот метод. 5 кг шеќер, 25 литри зовриена вода, 500 гр квасец, 25 секундарни суровини и компири, млеко стакло 3, 4 векни леб. Сите микс. Perebrazhivaet 24 часа.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Шеќер светлинаШеќер светлина
Францускиот воткаФранцускиот вотка
Зеленчук виноЗеленчук вино
Светлина компир рецептСветлина компир рецепт
Портокалова пијалакПортокалова пијалак
Подготовка на миењеПодготовка на миење
Брзо светлина направите домаБрзо светлина направите дома
Леб пијалакЛеб пијалак
Млеко во бело виноМлеко во бело вино
Роуан светлинаРоуан светлина
» » Предвремен светлина