ma.AlcoruGuru.ru

Банана крава

Коктел Состојки:

  • рум 75 ml
  • млеко 100 ml
  • шеќерен сируп 15 ml
  • банана

Овој тропски коктел се служи со дебели слама.

состојки:

½- банана.
75 ml рум.
100 ml на млеко.
15 ml на шеќерен сируп.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Highball

Го победи на сите состојки во блендер, а потоа процедете во коктел чаша. Гарнирајте со парче од банана.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Анасон бананаАнасон банана
Печени пијалациПечени пијалаци
СонСон
Слободен падСлободен пад
ГрубаГруба
Банана - јагодаБанана - јагода
» » Банана крава