ma.AlcoruGuru.ru

Shot Courant

Коктел Состојки:

  • BlackBerry 7 g
  • вотка 50 ml

Легендата коктел

Спротивно на очекувањата на многумина, "Courant" се однесува не само рибизли, но францускиот и толчник за мелење мастило. Тие велат дека никој не сценско дело, надвор од Моне, Мане и Дега не се направи без францускиот pistils и рибизли коктели.

потребните состојки

Водка 50мл црна рибизла
7 Blackberry g

потребни работи

купот
кама

Како да се подготви: Става во чаша вотка црна рибизла 50 ml. Украсете капини кама. Пијте удар и да се заврши капини неговата.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Црна рибизла ликерЦрна рибизла ликер
Shot CitronShot Citron
Убаво вино од капини домаУбаво вино од капини дома
Ezhinuvka (jezynowka)Ezhinuvka (jezynowka)
Арома на црвено виноАрома на црвено вино
BlackBerry sbitenBlackBerry sbiten
Рибизла ликерРибизла ликер
Tutti Frutti-Tutti Frutti-
Инфузија на капини домаИнфузија на капини дома
Куќа вино од капиниКуќа вино од капини
» » Shot Courant