ma.AlcoruGuru.ru

Анасон пијалак

анасон пијалак

Паунд 200 g на анасон семе, се става на прочистениот двојно Божиќ пијалак и кисна 4 недели. Додадете 5 литри вода и се стигне. Дестилирана светлина додадете 200 гр мелени анасон семиња и повторно инсистираат на 4 недели. Филтер и се разредува до 1/3 обемот на вотка мека изворска вода.

Грубо Паунд 1.2kg анасон семиња, пополни нивните 6 L на прочистена двојно пијалак и кисна за 3 дена. Додади 9 л прочистена двојно пијалак и да стигне.Паунд 300 г анасон семе, додадете 150 гр копар, семиња, пополнете го со 10 литри на двојно дестилирана алкохол и инспирирање на 4 недели. Потоа се разредува со 5 литри вода и да стигне. Обемот на дестилирана вотка мора да биде еднаков на почетниот волумен на дестилиран алкохол. Потоа додадете 1 - 1,5 кг лимон кората, 20g ѓумбир, 20 g на натриум хлорид и кисна 4-5nedel. Филтер.

400 g на анасон семе, 50 g ким, orris 40 g и 45 g сува кора од лимон Паунд заедно. Прелива 7.5 l на прочистена двојно пијалак и да стигне.Ситно фунта 200 g на анасон, пополнете го со 5 l двојно дестилирана алкохол и оставете го за 15 дена. Се разредува со 2.5 л вода и дестилираат до до пијалак 2,5 литар. По оваа силна сируп за да подсладите вкус и се филтрира.

Видео: светлина анасон

1,2 кг голем прав анасон, orris 2,5 g, 60 g на сол се става 12,5 L прочистен вотка и двојно притискање два дена, а потоа се стигне.

Ситно Паунд 200 гр свежи анасон, да го пополнат со 12 l на двојно дестилирана алкохол и кисна 4 недели, а потоа дестилирана на умерена топлина, така што за да се добие 9- 10l пијалак. Подготовка на сируп од шеќер и 1,6 kg на вода и 1,2 L на вотка подсладите. Смесата ќе се претвори Млечниот. За појаснување да се стави 1 белка од јајце и се меша колку што е можно. Пред неколку дена, периодично се тресат.

400 гр свежи анасон, 200 g на анасон, коријандер 200 грама, 50 грама анасон Истурете 12 литри на двојно дестилирана алкохол и кисна 4 недели, а потоа да се стигне. На добиените 10 L дестилација пијалак додаде 3,3 кг шеќер, разредена во 1,6 литри вода, и се исцеди.

400 г анасон, 12,5 литри пијалак стигне simmered ставање на калем принос 50 гр прав анасон во веб да пијалак одеше низ него. За производство беше зелена, го скрши 50 г сушени бреза листови и ги стави во платно под излез серпентина.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Ориз воткаОриз вотка
Рецепти за ароматичните есенции воткаРецепти за ароматичните есенции вотка
Розова воткаРозова вотка
10 Популарни рецепти тинктури на светлина10 Популарни рецепти тинктури на светлина
Портокалова пијалакПортокалова пијалак
Цимет светлинаЦимет светлина
Ким пијалакКим пијалак
Пијалак на пелинПијалак на пелин
Анасон ratafiiАнасон ratafii
Цреша светлинаЦреша светлина
» » Анасон пијалак