ma.AlcoruGuru.ru

Dyagilny светлина

Dyagilny светлина

1,2 кг ситно намали dyagilnogo сув корен истурам 5 l двојно дестилирана алкохол, инсистираат на 3 дена, а потоа додаде 6 l на двојно дестилирана алкохол и да стигне.

Grind 500 гр свежо семе Ангелика Истурете 10 литри на двојно дестилирана алкохол и кисна за 3 дена. Потоа стигне. Дестилација се задржи се додека како резултат на пијалак зачувува транспарентност и не опалесцентен. Подсладите вкус со шеќерен сируп и филтер.

Ангелика 120 g, 100 g на цимет, кардамон 100 g, 50 g на кора од лимон Ставете 18 литри пијалак. Кисна 4 дена, а потоа да се стигне.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Розова воткаРозова вотка
10 Популарни рецепти тинктури на светлина10 Популарни рецепти тинктури на светлина
Портокалова пијалакПортокалова пијалак
Цимет светлинаЦимет светлина
Ким пијалакКим пијалак
Пијалак на пелинПијалак на пелин
English ratafiiEnglish ratafii
Роуан светлинаРоуан светлина
Цреша светлинаЦреша светлина
Анасон пијалакАнасон пијалак
» » Dyagilny светлина