прочистен пијалак за мезе на маса  За да добиете светлина, неопходно е да се инсистира Брага не е еден ден. Таа талка, акумулира алкохол во топло место. Иако не ја осветли, не е возможно да се стигне. Но, се уште има други начини за добивање на забрзана домашниот алкохол. Quick-пијалак, но силата е слаба, може да се направи, но за неколку секунди, тој добива дури и подобро.