ma.AlcoruGuru.ru

Анасон банана

Коктел Состојки:

  • Sambuca 30 ml
  • банана
  • absinthe 30 ml

Оригиналниот комбинација на пијалоци, богата со есенцијални масла.

состојки:

1 банана.
30 ml absinthe.
30 ml Sambuca.
Гарнитури: кора од лимон.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: коктел

Сите коктел состојки за да камшик во блендер. Служат во коктел чаша. Можете да декорирате со кора од лимон.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
БожиќБожиќ
OplyaOplya
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Рецептот е едноставен absinthe-базирани коктелиРецептот е едноставен absinthe-базирани коктели
Ванила SambucaВанила Sambuca
БебеБебе
ХирошимаХирошима
Банана - јагодаБанана - јагода
Банана краваБанана крава
» » Анасон банана