ma.AlcoruGuru.ru

Starmania

Коктел Состојки:

  • тоник 90 ml
  • манго
  • праска ликер 20 ml
  • Blue Curacao ликер 2-3 капки
  • ликер Campari 10 ml
  • џин 0.5 делови
  • банана

За оние кои сакаат да биде поблиску до ѕвездите.

состојки:

¼- манго.
¼- банана.
½- дел џин.
20 ml на праска алкохол.
10 ml Кампари.
1 цртичка на сина Курасао.
90 ml на тоник.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Highball

Манго, банана, џин и ликери камшик во блендер, потоа се става во чаша. Гарнирајте со парче лимон и ѕвезда овошје.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
БожиќБожиќ
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
Златен праскаЗлатен праска
БебеБебе
Слободен падСлободен пад
ВаленсијаВаленсија
ЛулуЛулу
BarbicanBarbican
Шкотски сонШкотски сон