ma.AlcoruGuru.ru

Пијан банана

Коктел Состојки:

  • сок од лимон 1/4 од
  • шеќерен сируп 10 ml
  • вотка 50 ml
  • банана половина од

Пријатен вкус на банана.

состојки:

½- банана
50 ml вотка верверица
¼- дел сок од лимон
10 ml на шеќерен сируп

Подготовка:

Метод: Слеј
Глас: Мода

Сите состојки се ставаат во блендер, размахване и се става во чаша. Гарнирајте со парче од банана.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Анасон бананаАнасон банана
СонСон
БебеБебе
Слободен падСлободен пад
Шкотски сонШкотски сон
ГрубаГруба
» » Пијан банана