ma.AlcoruGuru.ru

Koarnado

Коктел Состојки:

  • праска ликер 20 ml
  • коњак 20 ml
  • банана 1/2
  • крем 40 ml

коктел "Koarnado", Кој се користи со интересна комбинација, како коњак банана, праска ликер и павлака, ќе ве изненади со пријатна крем вкус. И покрај високата тврдина на коњак, се добива ниски алкохол пијат, и додавање на банана Пире прави вкус особено слатка и пријатен.

состојки:

½- банана
20 ml на праска алкохол
20 ml бренди
40 ml на крем

Подготовка:

Метод: Слеј
Глас: Коктел

Во блендер додадете ги сите состојки и се вклопуваат. Става во чаша, посипете со чоколадо чипови.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
БожиќБожиќ
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Топ 10 едноставни коктел со коњакТоп 10 едноставни коктел со коњак
ВаленсијаВаленсија
ГрубаГруба
Пијан бананаПијан банана
Млеко лавицаМлеко лавица