ma.AlcoruGuru.ru

Златен праска

Коктел Состојки:

  • алкохол Галијано 30 ml
  • банана ликер 30 ml
  • крем 30 ml
  • праска

Гарнирајте со коктел може да биде било сезонско овошје

состојки:

1 праска.
30 ml Галиано.
30 ml банана ликер.
30 ml на крем.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Коктел

Го победи на сите состојки во блендер, потоа се става во чаша и гарнитури.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
OplyaOplya
Соларни соништаСоларни соништа
МагијатаМагијата
ГроздоберГроздобер
СонСон
БелиниБелини
ЦарскиЦарски
ВаленсијаВаленсија
Млечни алкохолни коктелиМлечни алкохолни коктели
Млеко лавицаМлеко лавица
» » Златен праска