ma.AlcoruGuru.ru

Банана Sambuca

Коктел Состојки:

  • Sambuca 50 ml
  • киви 20 g

Легендата коктел

Традиција и запалија пијат Sambuca со кафе, грав, што го симболизира богатство, здравје и среќа, брзо се најде ехо во срцата на сонувачи од целиот свет. Од страна на XXI век соништа станаа толку различни што Италијанците го не само да го замени на кафе, грав за да го симболизира соништа на овошје, но, исто така, да се создаде уникатен овошје Sambuca.потребните состојки

Sambuca 50 ml банана
киви 20g

потребни работи

ракија стакло
карпите
салфетки
полесни
канали

Како да се подготви: Направете дупка на салфетка и ставете на цевката. Става во чаша ракија банана Sambuca 50 ml. Стави карпи во четврт-излупени и се сече на киви. Стави стакло на карпи, и запалија Sambuca. Додека Sambuca осветлена, ладно чаша коњак. По 30 секунди, фрактура Sambuca карпи. Стави ракија стакло наопаку на салфетка со цевка. Sambuca пијалок, снек парчиња киви и дишат пареа преку канила.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Анасон бананаАнасон банана
Ванила SambucaВанила Sambuca
Како да се пијат SambucaКако да се пијат Sambuca
Sambuca каков вид на пијалок?Sambuca каков вид на пијалок?
Sambuca Manzi - еден од првите брендови на италијански ликерSambuca Manzi - еден од првите брендови на италијански ликер
Цреша SambucaЦреша Sambuca
Портокалово-манго SambucaПортокалово-манго Sambuca
Како да се пијат Sambuca - 7 Клучни начиниКако да се пијат Sambuca - 7 Клучни начини
ХирошимаХирошима
Опал нееднаквост (опал nera)Опал нееднаквост (опал nera)
» » Банана Sambuca