ma.AlcoruGuru.ru

Бебе

Коктел Состојки:

  • диња ликер 30 ml
  • кокос ликер 30 ml
  • јагода ликер 30 ml
  • банана
  • јагоди

Оригиналниот молотови светла.

состојки:

½- банана.
2-3 јагоди.
30 ml папаја алкохол.
30 ml кокосово алкохол.
30 ml на јагода алкохол.
Гарнитури: кора од лимон.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: шампањ

Банана, диња и кокос ликери камшик во блендер. Како резултат на смесата се става во чаша шампањ. Јагоди и јагода алкохол, крави во блендер, се става втората кора.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Јагода daiquiriЈагода daiquiri
Анасон бананаАнасон банана
МагијатаМагијата
KsantiyaKsantiya
Коктели со МалибуКоктели со Малибу
СонСон
Слободен падСлободен пад
ЦарскиЦарски
Банана - јагодаБанана - јагода
Слатка текилаСлатка текила