ma.AlcoruGuru.ru

Ванила Sambuca

Коктел Состојки:

  • Sambuca 50 ml
  • грозје 15 g

Легендата коктел

Традиција и запалија пијат Sambuca со кафе, грав, што го симболизира богатство, здравје и среќа, брзо се најде ехо во срцата на сонувачи од целиот свет. Од страна на XXI век соништа станаа толку различни што Италијанците го не само да го замени на кафе, грав за да го симболизира соништа на овошје, но, исто така, да се создаде уникатен овошје Sambuca.потребните состојки

Sambuca 50 ml Ванила
15 g на зелено грозје

потребни работи

ракија стакло
карпите
салфетки
полесни
канали

Како да се подготви: Направете дупка на салфетка и ставете на цевката. Става во чаша ракија 50 ml ванила Sambuca. Стави во карпи грозје плодови зелена 3. Стави стакло на карпи, и запалија Sambuca. Додека Sambuca осветлена, ладно чаша коњак. По 30 секунди, фрактура Sambuca карпи. Стави ракија стакло наопаку на салфетка со цевка. Sambuca пијалок, снек грозје и дишат пареа преку канила.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Sambuca (Sambuca)Sambuca (Sambuca)
Како да се пијат SambucaКако да се пијат Sambuca
Sambuca каков вид на пијалок?Sambuca каков вид на пијалок?
Sambuca Manzi - еден од првите брендови на италијански ликерSambuca Manzi - еден од првите брендови на италијански ликер
Цреша SambucaЦреша Sambuca
Портокалово-манго SambucaПортокалово-манго Sambuca
Како да се пијат Sambuca - 7 Клучни начиниКако да се пијат Sambuca - 7 Клучни начини
ХирошимаХирошима
Опал нееднаквост (опал nera)Опал нееднаквост (опал nera)
Како да ја запалија Sambuca, само најдобрите начиниКако да ја запалија Sambuca, само најдобрите начини
» » Ванила Sambuca