ma.AlcoruGuru.ru

Свадба

Коктел Состојки:

  • џин 20 ml
  • банана ликер 10 ml
  • крем 20 ml
  • јагоди
  • банана

Коктел погодна за свадба и за било вечеринка.

состојки:

1/3 банана.
2-3 компјутер. јагоди.
20 ml џин.
10 ml банана ликер.
20 ml на крем.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Коктел

Го победи на сите состојки во блендер, а потоа процедете во коктел чаша. Украсете со ѕвезда овошје и maraschino цреши.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел "Банана рај"Коктел "Банана рај"
Златен праскаЗлатен праска
Анасон бананаАнасон банана
Печени пијалациПечени пијалаци
СонСон
БебеБебе
ГрубаГруба
КуклаКукла
Банана - јагодаБанана - јагода
» » Свадба