Секое вино размислувале за тоа како да се направи вашиот вино вкус подобро, побогати, да им даде вкус домашно вино без фузелово маслоатрактивност и чистота. За да се постигне ова, тоа не е доволно мора да се направи добар и вирус е потребно да се отстрани вишокот на нечистотии во домот на вина, како што фузелово масло. Овие масла може да му дадат на виното непријатен вкус, и може да биде тоа што е потребно за да ги чисти. Чистење на вино - не труд, едноставен процес, а тоа е лесно да се направи дома.