ma.AlcoruGuru.ru

Absinthe Космо

Коктел Состојки:

  • шеќерен сируп 5 капки
  • сок од брусница 2 дела
  • Cointreau ликер 4 делови
  • сок од лимон 2 дела
  • absinthe 2 дела

Оригиналот и многу убав коктел.

состојки:

2 дела absinthe.
4 делови Cointreau.
2 делови на сок вар.
2 делови на брусница сок.
5 капки од шеќерен сируп.
Декорација: кора од портокал.

подготовка

Метод: Протресете
Глас: коктел

Победи состојки во шејкер полн со мраз. Филтер во коктел чаша. Гарнирајте со изгорени кора од портокал.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Коктели со воткаКоктели со вотка
Бакарди резервоаротБакарди резервоарот
NYNY
Коктели со коњакКоктели со коњак
СантијагоСантијаго
МелисаМелиса
Ден и ноќДен и ноќ
БакардиБакарди
Том КолинсТом Колинс
Чарлс МејсонЧарлс Мејсон