ma.AlcoruGuru.ru

Мелиса

Коктел Состојки:

  • Cointreau ликер 20 ml
  • Свети сируп 2-3 капки
  • портокал
  • рум 50 ml

Оригиналниот коктел со портокал парчиња.

состојки:

1 портокал.
50 ml рум.
20 ml на алкохол Cointreau.
1 цртичка Гренадините (2-3 капки).
Гарнитури: кора од портокал.

подготовка

Метод: се изгради
Глас: Стариот Модна

Кора од портокал, се сече на коцки и се стави во чаша. Додадете рум, Гренадините и алкохол.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Соларни соништаСоларни соништа
Коктел на одморКоктел на одмор
ВолгаВолга
NYNY
Коктели пресечеКоктели пресече
ИзгрејсонцеИзгрејсонце
СантијагоСантијаго
ГроздоберГроздобер
Билни здолништеБилни здолниште
Absinthe КосмоAbsinthe Космо
» » Мелиса