ma.AlcoruGuru.ru

Бенет

Коктел Состојки:

  • џин 2 дела
  • шеќерен сируп 1/3 од
  • сок од лимон 2/3 од
  • горчлив тинктура 1 капка
  • мраз

Коктел со вкус вар беше создадена во 1920 година.

состојки:

Коцки мраз.
2 дела џин.
1/3 дел шеќерен сируп.
2/3 од сок од лимон.
1 капка на bitters.

Подготовка:

Метод: Протресете
Глас: Коктел

Наполнете шејкер половина мраз. Додади џин, шеќерен сируп, сок од лимон и капка bitters. Протресете состојки и процедете во коктел чаша.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
SauerSauer
МетротоМетрото
ВолгаВолга
NYNY
Црна чашаЦрна чаша
Royal FlushRoyal Flush
БакардиБакарди
МенхетенМенхетен
Dzhinovy ​​прашкаDzhinovy ​​прашка
Џин ФизЏин Физ