ma.AlcoruGuru.ru

Коста дел Сол

Коктел Состојки:

  • сода-вода 2-3 делови
  • шеќерен сируп дел 1
  • бел рум 2 дела
  • мраз
  • цреша
  • вермут розова дел 1
  • сок од лимон 1/2 од

Чувствуваат вкус на лимон трева. Обиди се со овој освежителен коктел. Можете да го красат со чадор хартија и добро празнично расположение нема да ве остави!

состојки:

коцки мраз
2 дела од бел рум
1 дел вермут розова
1 дел шеќерен сируп
½- дел сок од лимон
2-3 делови сода
портокалова парче
maraschino цреши

Подготовка:

Метод: се изгради
Глас: highball
Гарнитури: А парче од портокал, цреша и чадор хартија

Пополнете highball чаша две третини со коцки мраз. Додадете сок од лимон, шеќер сируп, рум и вермут. Гарнитури со коктел цреша и парче портокал. Красат чадор хартија.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Коктели со воткаКоктели со вотка
Бакарди резервоаротБакарди резервоарот
Рецепти алкохолни коктелиРецепти алкохолни коктели
NYNY
БронксБронкс
Коктели со коњакКоктели со коњак
БакардиБакарди
Dzhinovy ​​прашкаDzhinovy ​​прашка
Том КолинсТом Колинс
GimletGimlet
» » Коста дел Сол