ma.AlcoruGuru.ru

Кејп Codd

Коктел Состојки:

  • мраз
  • вар
  • вотка 2 дела
  • сок од брусница 5 дела

Ако ви се допаѓа курва горчина сок од брусница, се обиде овој коктел. Едноставен, но елегантен, тоа е одлична алтернатива за вообичаените "водка и тоник."

состојки:

коцки мраз
Beluga Водка 2 дела
5 делови на брусница сок
парчиња на вар

Подготовка:

Метод: се изгради
Глас: highball
Гарнитури: парче лимон

Пополнете highball чаша речиси до врвот со коцки мраз. Истурам назад водка и сок од брусница. Сите темелно. Гарнирајте со парче лимон.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Алкохолни коктели со воткаАлкохолни коктели со вотка
Коктел "Одвеано со виорот"Коктел "Одвеано со виорот"
Absinthe КосмоAbsinthe Космо
Соба зориСоба зори
Весели францускатаВесели француската
El DoradoEl Dorado
Добра бинДобра бин
Водно КончеВодно Конче
GlowwormGlowworm
Џин RickeyЏин Rickey
» » Кејп Codd