ma.AlcoruGuru.ru

Meukow (руски рулет)

Коктел Состојки:

  • Алкохол Meukow VS Ванила 40 ml
  • коњак 20 ml
  • тоник 100 ml

Привидно нежни коктел "руски рулет" комбинација ракија, тоник (на пример, Швепс) и алкохол и парче на вар за гарнитури коктел дава посебен вкус острина. Однесувајте се кон Вашите пријатели на коктел за нов рецепт, но бидете внимателни да не се пие ништо не се знае "руски рулет".

состојки:

алкохол Meukow VS Ванила 40 ml
коњак Meukow VS 20 ml
тоник (Schweppes) 100 ml
ракија ликер
мраз

Подготовка:

Метод: се изгради
Една чаша "highball"
Гарнитури: парче лимон, парче carambola.

Стави во една чаша "highball" парчиња мраз, додадете Meukow VS ванила, а потоа ракија и тоник. Кога сервирате гарнитури на стакло со парче лимон или carambola.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Подгответе коктели со limoncelloПодгответе коктели со limoncello
Коктел "Бетон"Коктел "Бетон"
Nemiroff votonNemiroff voton
Мартини ракијаМартини ракија
Алкохол & ldquo; Мидори & ldquo; и коктел рецепти со негоАлкохол & ldquo; Мидори & ldquo; и коктел рецепти со него
Кајсија ликер и коктели врз основа на негоКајсија ликер и коктели врз основа на него
Пијалок на ѓаволотПијалок на ѓаволот
Водно КончеВодно Конче
Руската златоРуската злато
Коктели Мартини Бјанко домаКоктели Мартини Бјанко дома
» » Meukow (руски рулет)