ma.AlcoruGuru.ru

Nemiroff voton

Коктел Состојки:

  • вотка 50 ml
  • тоник 110 мл
  • вар парче

Акутна освежувачки коктел.

состојки:

50 ml Nemiroff «Мед Бибер" вотка.
110 ml од тоник.
Гарнитури - со парче лимон.

Подготовка:

Метод: се изгради
Глас: highball

Стави во една чаша "highball" парчиња мраз, додадете тоник и вотка. Стакло Гарнирајте со парче лимон.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Финска солена кучеФинска солена куче
Мартини ракијаМартини ракија
Коктел "џин и тоник"Коктел "џин и тоник"
Коктел рецепти врз основа на Вермут "Бјанко"Коктел рецепти врз основа на Вермут "Бјанко"
Весели францускатаВесели француската
Пропорции и класичен рецепт џин и тоникПропорции и класичен рецепт џин и тоник
Водно КончеВодно Конче
Руската златоРуската злато
GlowwormGlowworm
Џин RickeyЏин Rickey
» » Nemiroff voton