ma.AlcoruGuru.ru

Магијата кралица

Коктел Состојки:

  • сок од лимон 10 ml
  • сок од портокал 30 ml
  • сок од ананас 20 ml
  • рум 20 ml
  • Cointreau ликер 20 ml
  • јагоди
  • Свети сируп 2 ml
  • банана

Овошен долг пијалок за топло време

состојки:

2 парчиња. јагоди.
1/3 банана.
20 ml рум.
20 ml Cointreau.
30 ml сок од портокал.
20 ml на сок од ананас.
10 ml сок од лимон.
2 Desha Гренадините.

подготовка

Метод: Слеј
Глас: Highball

Во блендер исполнети со мраз, додадете ги сите состојки освен Гренадините. Претепаа и става во чаша и до врвот Гренадините. Гарнитури со јагода.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
MasherMasher
Ла congaЛа conga
ВолгаВолга
NYNY
МагијатаМагијата
ГроздоберГроздобер
МелисаМелиса
БакардиБакарди
Печени пијалациПечени пијалаци
Билни здолништеБилни здолниште
» » Магијата кралица