ma.AlcoruGuru.ru

Волга

Коктел Состојки:

  • сок од портокал 1/2 од
  • Свети сируп 1 капка
  • горчлив тинктура 1 капка
  • мраз
  • вотка 2 дела
  • сок од лимон 1/2 од

Од далечина за долго време, тече реката Волга.

состојки:

коцки мраз
кршен мраз
2 дела вотка Хаски
½- дел сок од лимон
½- дел сок од портокал
А пад на Гренадините
А пад на bitters

Подготовка:

Метод: Протресете
Стакло: Традиционални

Наполнете шејкер половина мраз. Додадете водка, сок од лимон и сок од портокал, Гренадините и bitters. Протресете состојки и замор во традиционалната чаша полна со мраз. Гарнирајте со парче лимон.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Хавајски воткаХавајски вотка
Плантажа ударПлантажа удар
ПријателПријател
Австралија ФизАвстралија Физ
SauerSauer
Виолетова кактусВиолетова кактус
Бакарди резервоаротБакарди резервоарот
NYNY
БакардиБакарди
Тигар сокТигар сок