прочистен водка во шише на масата и снек негоКвалитет чистење дома пијалак ќе го направи тоа, не само повеќе вкусен. Ќе заборавам на мамурлак и главата на пациентот.

Зошто некои од пијалаците добиеме мало интоксикација и отсуството на мамурлак, додека други буквално исфрлен нозете, и значително да го поткопа здравјето, па дури следното утро? Целата поента на нечистотии, кои одат во навиките товар. Кој тој го прави светлина, тој знае дека чистење светлина - задолжителен чекор на подготовка е навистина квалитетен пијалак. И постојат научни и популарни рецепти, како најдобро да се направи.

Треба да се напомене дека сите методи на прочистување на вотка од фузелово даваат резултати нафта, но се разликуваат во степенот на ефикасност. Препорачливо е да се исчисти производ, растворени до силата на помалку од 35 ° (по можност помалку), бидејќи тоа е полесно фузелово масло одвоен од мешавина на вода-алкохол е во овој концентрација. Во принцип, пијалак мора да се распоредени 1-2 дена и лади до собна температура или пониско пред прочистување.