ma.AlcoruGuru.ru

Здравица за новата година

Тост за Нова Година

Тост за Нова Година

Тост за Нова Година - тоа е убаво да се искрено сака за една година, а понекогаш и за цел живот.

Таквите изјави се донекаде слични како тост на корпоративното, но тука постои посебен Божиќ магија.

Како зборови се искрени, тие имаат своја магична моќ да се обистини, особено за Нова Година.

Затоа, не икономисвам на зборови за да се едни со други, бидејќи тоа е толку убаво, особено бидејќи се надеваме дека по сите добри желби ќе се обистини. И сега јас им понуди најдобар избор на тост Нова Година.                                 Тост за Нова Година

• Пријатели! Дозволете ми да се подигне Здравица за овој посебен и магичен ден од годината, каде што некој може да седи на новогодишната елка ... па дури и во шумата нема да биде! Среќна Нова Година!

• Синот на човекот. Тој гледа до убава жена. Се будам - ​​и никој друг. Па нека пие и да ги споделите со Нова Година е секогаш само добри соништа се обистини!

• Животот е секогаш убава. Дури и кога солзите течат по образите. Значи ние се полни чашите и да пијат за Нова Година често се појави само солзи од среќа!

Видео: Игор Mamenko. Нова Година. 7• Пријатели! Предлагам тост друг Нова Година на убава Снежана и вид на Дедо Мраз. Тие никогаш не се соработници остарат, никогаш не се болни, и чудно е доволно секогаш со пари на подароци. За тоа, и ние сме толку среќни!

• Друга филозоф Диоген ја кажува"Има многу злато, и да се биде богат - тоа е апсолутно различни нешта. А навистина богат човек е во состојба да бидат задоволни со своите животи. " Значи тука е да се вистинското богатство во Новата Година!

• да предложи тост Пријатели. Пред средбата со Нова година секогаш се сумираат стари. Но, сето тоа се сведува на едноставна вистина: "живо и да бидат среќни." Нудат пијат само за радост на Нова Година, што ни дава живот!

• Традиционално, на Нова Година славеше со шампањ. Значи се пополни очила за нашиот живот беше мирисна во Новата Година, возбудлив, лесно и беснееше преку работ!

Видео: Најдобрите тост во Новата 2017 god.Pozdravleniya Godom.Pozdravleniya Среќна Нова година Црвениот Петел

• Пријатели внимание тост. Нека Новата година ќе донесе многу радост и добро настани, убави и добри работи како светла запалени на овој прекрасен Божиќ венци!

• Двоен Нова Година не ги исполнува. Па овде е на неизбежност, навременоста и уникатноста на овој магичен празник се повтори! Среќна Нова Година!

• Разговорот меѓу двајца мажи:

- Дојдов крајот на еден дом. Гледајќи неговата сопруга во кревет со друг маж. Мене тоа веднаш предупредени. Оди во кујната, го отвори фрижидер, и таму е - не постои половина литар. Така се става очила и да пијат, така што во Новата Година еден и ништо не се плаши!

• Пријатели нека последните тост во Новата Година. Јас предложи Здравица за чаши шампањ за нас, бидејќи ние се залагаме ова!

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Компанијата "rekolt": време да се подготви за новата година!Компанијата "rekolt": време да се подготви за новата година!
Дека во Русија сакаат да пијат на Нова Година корпоративни партии?Дека во Русија сакаат да пијат на Нова Година корпоративни партии?
Како да се готви тост со лук, сол, и сирење, пиво - рецептКако да се готви тост со лук, сол, и сирење, пиво - рецепт
Во новата година без шампањ?Во новата година без шампањ?
Жените наздравимеЖените наздравиме
Тост Нова ГодинаТост Нова Година
Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...
Здравица за новата 2016 годинаЗдравица за новата 2016 година
Божиќ план во Чешка - 2 часа.Божиќ план во Чешка - 2 часа.
Како да се направи тост на одмор или годишнинаКако да се направи тост на одмор или годишнина
» » Здравица за новата година