ma.AlcoruGuru.ru

Здравица за новата 2016 година

Видео: здравици и честитки за новата 2017 година врска под видео

Ајде сите тага како петарди,

Стопат во славеничка чад!

Ви посакувам среќа да се исполнат

во 2016 година!Посакувам да сум бил шегувам малку повеќе,

Впрочем, мајмун ќе биде година,

Тоа беше забавно и гласно,

Но не сосема спротивното!

Здравица за Нова Година 2016


Среќна Нова Година честитки

И јас искрено се сакаат,

За сите, како и луѓето,

Со цел да не падне под смрека,

Под камбани не спијам,

Носот не се натопи во салата.

На сè во животот, како бајка.

Нека девојки направи очите,

Чанта не беше празна,

Со новиот среќа, драги! ...

Здравица за Нова Година 2016


Две илјади шеснаесеттиот доаѓа!

Загриженост во минатото, чекајќи заѕвонува!

Ајде сите лоши листови со коза,Позитивен престој со вас!

И во Новата Година ви посакувам среќа!

Богатство насмевка строги храбри!

Уроци нека престој на Месечината бајка!

Мелодијата на душата сите во близина сива!

Титанската здравје желба!

Топол, вид и мудар соништа!

Животот проблеми време, ако не заморуваат!

Шегуваше, спортски, се дојде до облаците! ©

Здравица за Нова Година 2016


Мојата Здравица за Нова Година!

Тоа ќе биде краток и едноставенЗа среќа, пријателство за успех

За нежност, добрина и вера,

За топлина и за победа!

Здравица за Нова Година 2016


Нека заминување Нова Година

со него сите проблеми ќе трае!

Нов, ние ќе донесе љубов и радост!

Алал да му е!

Здравица за Нова Година 2016


Година на мајмун почнува

И јас искрено посакувам

Вие не спијам камбани

И ние го разбираме, Владимир.

Запомни оваа година за долго време,

Не оставајте до летото на новогодишната елка,

Исполни сите сонував,

Кои животот изгледаше малини!

Здравица за Нова Година 2016


Нова Година во нашата средина -

Кој во салата, некој "во топлина"

Кои под елката, еден на дрво,

Мајмун облечен во игли!

Искрено им честитам

И искрено се надевам

Многу пари, многу љубов,

Дека животот е како во бајка!

Здравица за Нова Година 2016


Омилен празник повторно на прагот!

Како прекрасен сјај снегулки, погледнете!

Оган Мајмун година доаѓа,

И ни донесе среќа и љубов!

Да го оставиме минатото, сите што ја вознемири.

Отворено срце празно платно.

Да муза радост на целата година нема да ја напушти,

Поставување на животот на светла бран!

Здравица за Нова Година 2016
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Новата палета на & ldquo; ТВП ИМПЕКС & ldquo;Новата палета на & ldquo; ТВП ИМПЕКС & ldquo;
Здравица за Денот на вљубенитеЗдравица за Денот на вљубените
Здравица за новата годинаЗдравица за новата година
Компанијата "rekolt": време да се подготви за новата година!Компанијата "rekolt": време да се подготви за новата година!
Сега Водка ТМ "руската шума" во новата година - 1 литар !!!Сега Водка ТМ "руската шума" во новата година - 1 литар !!!
Лиценцирање на алкохолни пијалоци ќе бидат поедноставениЛиценцирање на алкохолни пијалоци ќе бидат поедноставени
Жените наздравимеЖените наздравиме
Тост Нова ГодинаТост Нова Година
Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...
60TH празник "Beaujolais Нуво" што се одржа во Франција60TH празник "Beaujolais Нуво" што се одржа во Франција
» » Здравица за новата 2016 година