ma.AlcoruGuru.ru

Тост Нова Година

Огномет рипувате небото убава пожар,

Нека очила се прелива повторно

Ние ги исполни нашите желби завет

Тага и тага - одлучувачки НЕ!

Ајде прстен очила

Нека искри вино

Полноќ Starfall -

Во прозорецот што тропа.

Во осветлена од месечината ноќ,

Тоа не може да биде без насмевка,

Болка и тага - веднаш!

Среќна Нова Година, пријатели!

тост Нова Година


Нека Нова Година како тост,

Совршен е, чисто и едноставно!

тост Нова Година


Очилата прскаат виноИ снегот блеска на прагот ..

Здравје, радост, да мечки

Патот следната година!

тост Нова Година


Тие велат дека губи редеа понекогаш е полетување. Па нека пијат нашата среќни изгледите на пистата!

тост Нова Година


Живеат долго, се смеат често,

Најди суштината на работите во себе.Нека среќа ќе започне во јануари,

Но, не се исуши во декември!

тост Нова Година


Секој знае дека Дедо Мраз патува во придружба на елени, но Дедо Мраз - секогаш оди во придружба на убавината - снег Maiden.

Посакувам во иднина, сите "елен" ни заобиколување, но убавината почесто се појави!

тост Нова Година


Тоа е лудо Maiden

Стриптиз танцувањето на маса,

Ние сме, можеби, овој празник

Чест дипломирале во февруари!

Татко Божиќ заспал во салата,

Луди Нова Година!

Тоа ќе биде многу дури и начинот на кој,

Ако тој носи ни се смеат!

тост Нова Година


Би сакал денес,

Тоа ти беше чувари успех,

Сте биле на сите 5,

И ќе беа посреќни сите!

тост Нова Година


За покачување новогодишната здравица

И ова тост е многу едноставна -

За среќа, пријателство, секс и смеа,

Во сите случаи голем успех!

За чувствителност, благоста, добрината,

Топлината на семејството живот!


Сподели на социјални мрежи:

Слични
Ѕвездата на Витлеем: обидете се да го снимите вкусЅвездата на Витлеем: обидете се да го снимите вкус
Здравица за новата годинаЗдравица за новата година
Коктел на одморКоктел на одмор
Што да се подготват за нова година?Што да се подготват за нова година?
Во новата година без шампањ?Во новата година без шампањ?
Пијалоци за новата годинаПијалоци за новата година
Жените наздравимеЖените наздравиме
Здравица за новата 2016 годинаЗдравица за новата 2016 година
Божиќ план во Чешка - 2 часа.Божиќ план во Чешка - 2 часа.
Како да се направи тост на одмор или годишнинаКако да се направи тост на одмор или годишнина
» » Тост Нова Година