ma.AlcoruGuru.ru

Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...

Во 2010 година АД Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" инвестира во развојот на производството од околу еден милион долари
Раководството на АД "Sarapul дестилерија" одобрени од големината на инвестициското портфолио во 2010 година.

Конкретно, во развојот на производството во новата година да се инвестираат околу 1 милион $.
- Оваа сума е поставен стекнување на нова опрема увезена, вклучувајќи полнење, етикетирање и информации примена - одредува инвестиционите планови на главен инженер Андреј Yaytsov Sarapul дестилерија. - Покрај тоа, фабриката ќе продолжи со модернизацијата на постојната опрема, предвидува реконструкција на автоматско компоненти на моќ котли во нашата котелот. Главната цел на големи инвестиции е набавка на нова опрема ќе им овозможи на фабриката да се подготват за производство на нови брендови на производи.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Urzhum BCR планира да го зголеми капацитетотUrzhum BCR планира да го зголеми капацитетот
Портпаролката Sarapul дестилерија ...Портпаролката Sarapul дестилерија ...
Sarapul'skiy дестилерија предвреме усвои декларација во која ...Sarapul'skiy дестилерија предвреме усвои декларација во која ...
Добро, тоа е нема!Добро, тоа е нема!
Sarapul дестилерија преведе целиот ...Sarapul дестилерија преведе целиот ...
Тајга е тајгаТајга е тајга
Sarapul'skiy дестилерија држи одговорен ...Sarapul'skiy дестилерија држи одговорен ...
Во ноември 2010 година, АД "Sarapul дестилерија ...Во ноември 2010 година, АД "Sarapul дестилерија ...
"Тајга" со магацинот отиде совршено!"Тајга" со магацинот отиде совршено!
Поентата е ... капа и чизмиПоентата е ... капа и чизми
» » Во 2010 година АД "Sarapul дестилерија" ...