ma.AlcoruGuru.ru

Здравици за воена

Здравици за воена

Здравици за воена

Видео: Путин рече тост

Тост за војската - во некои случаи многу суптилен хумор.

Но, се разбира, најдобри желби на нашите војници.

По сите, тие се стави во прашање нивните животи така што ние не се кријат од школки.

Затоа тост за воени секогаш звучи горди, но понекогаш може да се разубавуваа лесно весели хумор.

Нудам еден интересен избор на тост за нашиот најголем храбри бранители на татковината.

• вози во колона на резервоарот, поздравува војници од пешадија. Од првиот тенк качува тенкови и пешадија прашува: "Каде сме сега?".- Вие? Да, вие сте во резервоарите. Каде се уште треба?

Јас предложи тост дека ние никогаш не биле толку пијан што не се сеќавам каде сме!

Видео: Путин се кренаа на тост на храбрите службеници

• Верувам дека најдобар подарок за мажи до 23 февруари е излез на следниот ден. Па нека пијат за 24 февруари!

• Морнарот се смета за главен мотор на воен брод. Значи, да пијат за да нашата морнари на бродот никогаш не запре!• За секој војник Границата е неповредлива во странство. Па овде е на будност на нашите граничари!

• Нашите пилоти секогаш сме подготвени во која било летови. Па нека пие за здравјето на нашите пилоти!

• херои се раѓаат целосната верзија на лојалност заклетва. За нашите херои со капитал!

• Овој војник не живот, ќе ја спаси својата чест. Ајде да пијат на нашите храбри војници!

• Ако целта тагираниО, и потоа да го пропуштите ретко. Напиј се, па добивме само на целта, и никогаш не го пропуштите!

• Познато е дека разузнавачките - тоа е ушите и очите на Армијата. Значи, да пијат на нашите остроумниот извидници!

• Понуда пијалок, на нашите храбри момчиња бевме достоен, и сите врати дома жив!

• Да војска била посилна, Пријатели треба да се направи простор. Ајде да пијат на нашата силна војска!

• Нека ви го осветли сите ѕвезди: Ѕвездата на љубов, среќа ѕвезда, ѕвезда коњак, ѕвездата на пријателство, ѕвездата на татковината, а секако и на големите ѕвезди на ремени рамо!

• Јас предложи Здравица за VDV - вера, храброст и со среќа!

Јасно е дека ова не е тост Нова Година, но без празници за нашите вработени, исто така, не може да се направи. Затоа тост за војската може да се разубави ред вечер за нашите храбри бранители. Уживајте во вашиот одмор!

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Здравица за новата годинаЗдравица за новата година
Коктел Куба ЛибреКоктел Куба Либре
Бела сува грузиски вино - пијалок со илјадници години историјаБела сува грузиски вино - пијалок со илјадници години историја
Каде што традицијата помина здравици?Каде што традицијата помина здравици?
Како да се готви тост со лук, сол, и сирење, пиво - рецептКако да се готви тост со лук, сол, и сирење, пиво - рецепт
Што да се пие алкохол? Бар Психологија Кој е којШто да се пие алкохол? Бар Психологија Кој е кој
Жените наздравимеЖените наздравиме
Тост Нова ГодинаТост Нова Година
Croutons со лук - рецепти за пивоCroutons со лук - рецепти за пиво
31 Снек на пиво31 Снек на пиво
» » Здравици за воена