ma.AlcoruGuru.ru

Коктел "зелен брег"

Коктел Состојки:

  • сок од лимон 50 мл
  • лимон
  • мраз
  • absinthe 30 мл
  • текила 50 мл

Планирани забава партија со пријателите и познаниците, а вие сеуште не знаете што коктели тие ги третираат? Подготви оваа освежителен пијалок, гостите ќе го ценат вашата храброст и генијалност! Патем, absinthe ликер може да се замени - тогаш вкусот ќе биде помека.

состојки:

  • 30 грама absinthe
  • 50 грама на текила
  • 50 грама сок од лимон
  • мраз
  • лимон


Подготовка:

Абсинт, текила, лимон сок се меша во една убава Fougeres мраз. Гарнирајте со коктел, можете да го користите лимон парчиња. Готвење мора да биде само пред прославата.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Абсинт и ананасАбсинт и ананас
Hendrick & rsquo; s ул. Клементс коктелHendrick & rsquo; s ул. Клементс коктел
Коктели со воткаКоктели со вотка
Анасон бананаАнасон банана
Коктели со џин и вискиКоктели со џин и виски
Коктели со коњакКоктели со коњак
Бесрамно девојкаБесрамно девојка
Абсинт енергијаАбсинт енергија
Absinthe КосмоAbsinthe Космо
El DoradoEl Dorado
» » Коктел "зелен брег"