ma.AlcoruGuru.ru

Абсинт енергија

Коктел Состојки:

  • мраз
  • енергетски 150 ml
  • absinthe 50 ml

Легендата коктел

Зелена самовила изненадувачки комплимент: Измешајте за нејзината моќ инженер со абсинт!

потребните состојки

Absinthe 50 ml
Енергични 150 ml
Коцките 200 g

потребни работи

highball
коктел лажица
канали

Како да се подготви: Пополнете highball коцки мраз до врвот. Истурете 50 мл absinthe и енергија врвот. Промешајте коктел лажица.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Лубеница прашкаЛубеница прашка
Рецептот е едноставен absinthe-базирани коктелиРецептот е едноставен absinthe-базирани коктели
Коктел "зелен брег"Коктел "зелен брег"
Ирската сладоледИрската сладолед
Apple ХенесиApple Хенеси
Бреза кулерБреза кулер
Десет од најдобрите рецепти за коктели мартиниДесет од најдобрите рецепти за коктели мартини
ГлазговГлазгов
Весели францускатаВесели француската
GimletGimlet
» » Абсинт енергија