ma.AlcoruGuru.ru

Светлина шеќер

светлина шеќер

светлина шеќер

Видео: Шеќер пијалак. Правилната дома-приготвува на температура пиво. пракса

Пијалак на шеќер - една од најпопуларните видови на домашни вотка. Ова е разбирливо, бидејќи тоа не е неопходно да се направат дополнителни активности, како на пример кога готвење пијалак од пченка.

Иако вотка од шеќер и се смета за повеќето едноставно процесот на подготовка, се уште некои нијанси треба точно да се следи, инаку не се добие резултатот.Веднаш интрига. I (оваа практика) добиени принос од готовиот производ: од лименки 10 литри на шеќер се претвора 11 (Единаесет), 50 литри вотка е половина расчисти. Многумина во ова и не ми се верува, но резултатот на лицето.

Со цел да се добие како резултат на тоа треба да се строго се придржуваат до технологија, која Јас ќе се опише подолу.                            квас Брага

Правилно да се направи каша стартер треба да се користи како состојки:

  квасец алкохол (Имено алкохол!) (Еден пакет, односно еден килограм)

    шеќер (10 литар лименки - помалку од 10 kg)

  Вода, по можност од добро или од чиста изворска (30litrov)

Видео: Брага од шеќер и квасец

  Соодветна и детална постапка за подготовка на домашно пиво, што е опишано овде. Кога дома-приготвува на температура пиво е подготвена, потребно е да го дестилираат Светлина со водена пареа барабан. Ова е предуслов. Инаку, како резултат на тоа нема да се случи.   

Целосно процес на дестилација со водена пареа детални каша тапан опишани овде. По дестилација на домашна вотка дефинитивно треба doochistt ​​со користење на различни методи. Само строго почитување на овие правила ќе пијалак на висок квалитет на шеќер

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Шеќер светлинаШеќер светлина
Готвење Совети светлинаГотвење Совети светлина
Дома запарвамДома запарвам
Светлина на лубеницаСветлина на лубеница
Подготовка на миењеПодготовка на миење
Правилното пијалак од џемПравилното пијалак од џем
Брага на пченица без квасец за производствоБрага на пченица без квасец за производство
Оптимална количина на квасец кашаОптимална количина на квасец каша
Пијалак од пченкаПијалак од пченка
Брага од шеќер и квасец пропорции или да се направат дома пијалак во деталиБрага од шеќер и квасец пропорции или да се направат дома пијалак во детали
» » Светлина шеќер