Денес, продавници застапени различни вина, ликери, тинктури. Сите пијалоци имааткалинка ликер вкусот на која се добива како резултат на примарна компонента. Ова може да биде со вкус на плодови, овошје, слатки, зеленчук и билки. Ликери се најчестите пијалаци, кои се подготвени дома. Најчесто се користат во готвењето различни овошни ликери. Една од овие компоненти е вкусна калинка. Калинка е корисна, поради високата содржина на хранливи материи и витамини. Затоа, калинка ликер вотка почесто отколку не се користат како алкохол, и како лек за разни болести. Подготовка на оваа корисна тинктура е едноставен, главната работа е да ги имате сите состојки за овој рецепт.

Ние треба:

  • 1 l. алкохол
  • 1 l. минерални vodichki
  • 4 калинка
  • 100 ml. црвено вино.

Подготовка:

Чекор 1. Отстрани на гранати. Постојат неколку начини. Најлесниот и Најприфатливиот начин за чистење