ma.AlcoruGuru.ru

Јагода daiquiri

Коктел Состојки:

  • шеќерен сируп 10 ml
  • рум 50 ml
  • јагода ликер 20 ml
  • јагоди
  • сок од лимон 20 ml

Овој коктел ќе даде слатка моменти на задоволство.состојки:

2-3 парчиња на јагоди.
50 ml рум.
20 ml на јагода алкохол.
20 ml сок од лимон.
10 ml на шеќерен сируп.
Гарнитури: јагода и лимон кора.

подготовка

Метод: Слеј
Една чаша Маргарита

Сите компоненти на победи со мраз во блендер. Се сервира во чаша украсена со јагода и / или вар кора.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
NYNY
МагијатаМагијата
Домашна јагода ликерДомашна јагода ликер
Коктели со коњакКоктели со коњак
Црна чашаЦрна чаша
Daiquiri коктелDaiquiri коктел
БакардиБакарди
БебеБебе
Daiquiri - популарна коктел рецептиDaiquiri - популарна коктел рецепти
Dzhinovy ​​прашкаDzhinovy ​​прашка
» » Јагода daiquiri