ma.AlcoruGuru.ru

Коктели со водка и вермут

Коктели со водка и вермут

вотка мартини

Водка - 75 мл суво бело вермут - 25 мл маслиново - 1 компјутер.

Коктел сервира во чаша, без мраз и маслиново декорирани.

Пинк Водка

Водка - 75 ml, Мелем - 2 ~ 3 капки.

Коктел сервира во чаша, без мраз.

маскота

Водка -45 мл, -15 мл суво шери, суво бело вермут -15 мл, лимон - 1 парче.

Коктел сервира во чаша, без мраз.

сончево

Водка "лимонска" - 30 мл суво бело вермут - 30 ml, шеќерен сируп - 15 мл.

Подготовка на коктел шејкер, служи во чаша, без мраз. Ако немате шејкер, можете да го користите стаклена тегла со капа завртка.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Рецепти алкохолни коктелиРецепти алкохолни коктели
БронксБронкс
Коктели со вермутКоктели со вермут
Коктели киселоКоктели кисело
МенхетенМенхетен
Вермут, шампањВермут, шампањ
Коктели Мартини Бјанко домаКоктели Мартини Бјанко дома
СоветскиСоветски
Десет од најдобрите коктел и вермутДесет од најдобрите коктел и вермут
Господ ЧемберлејнГоспод Чемберлејн
» » Коктели со водка и вермут