ma.AlcoruGuru.ru

Сирупи за коктели

Сирупи за коктели

Сирупи за коктели

Видео: сирупи Омск во Милан - vkusnoty за живот!

  Сирупи за коктели, чудно е доволно, но може да се користи и за мека и да алкохолни пијалоци (на пр Коктели со абсинт).

Така, и во домот не е погодно да содржи голем број на различни состојки за овошје коктел (алкохолни и безалкохолни), а потоа сирупи се користат за коктели.        Сирупи за коктели, наместо на ликери

Во принцип, се користат како сирупи, замена на идентични алкохол. модерно работење сирупи произведува речиси сите врсници ликери. За да го замените недостасува алкохол едноставно да го користите истиот сируп со додавање на чист алкохол дестилат.

Видео: Коктел "Космополитен". "Mojito". "Пина Колада"Пијалаци како што се виски, џин, наместо на алкохол база нема да одговара. Но, бел рум или вотка мека, без нагласена висок квалитет на алкохол вкус - само што е потребно.

                          Подготовка на ликер сирупи

Видео: Безалкохолни коктели Monin сируп рецепти

Со цел да се подготви потребата на ликер сируп за да додадете високо-квалитетни мека вотка во сооднос 3: 1 (три дела сируп и еден дел вотка или бел рум). На пример: за млечни банана коктел мора слични 50мл алкохол.

Во овој случај, треба 35 мл сируп банана разредена со 15 ml алкохол база (вотка или рум). Овој процент до одреден степен и е условена во зависност од индивидуалните вкус квалитети може да се разликува малку во која било насока.

Видео: млеко со Бери сируп

Кога ќе треба да го замени на алкохол, која служи како основа на ракија, сируп мора да се додаде ракија или коњак. Се разбира, комплетна замена на алкохол нема да работи, но за почеток коктел сите основни вкус квалитети е доста сочувана.

За дома бар сирупи за коктели - многу профитабилна работа. За да се подготви коктели трошоците се значително намалени, а квалитетот е речиси на високо, високо ниво. 

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Коктел со ракија и јајцеКоктел со ракија и јајце
Ананас јаболкоАнанас јаболко
Monin (monin)Monin (monin)
Карибите ноќ. Најдобрите коктели со рум и сок од брусницаКарибите ноќ. Најдобрите коктели со рум и сок од брусница
Коктел Пина КоладаКоктел Пина Колада
Најдобрите коктели со ликерНајдобрите коктели со ликер
Безалкохолни коктели со ГренадинитеБезалкохолни коктели со Гренадините
Црна памучно кадифеЦрна памучно кадифе
УраганотУраганот
Убава и необична слоевит пијалокУбава и необична слоевит пијалок
» » Сирупи за коктели