ma.AlcoruGuru.ru

Легендарниот шкотски виски

Видео: помеша скоч WHITE HORSE помеша скоч виски

Легендарниот шкотски виски Компанијата Inver куќа дестилаторите Ltd. добавувач "одводите-тргување" - е една од најголемите компании во светот. INVER куќа дестилаторите Ltd.strogo следи квалитетот и почитување на сите производството на пијалаци, како и од година во година се најдобрите и инвестира во создавање на вистински скоч виски.

Видео: Hankey Bannister скоч вискиВкусот на овие пијалоци се ценат не само лојални клиенти, но исто така и жири, што е резултат на самостојна процесот на оценување дегустации и пијалаци е добитник на највисоката награда на производите на легендарниот шкотски компанија Inver куќа дестилаторите Ltd.
Златни награди доби еден слад скоч Стариот Pulteney 12 и 17 и 21 години на стареење, Balblair еден слад виски беше доделена награда Злато за реколти 1997 и 1991 година.Еден слад скоч anCnoc доби злато, сребро и бронза за виски 12, 16 и 21 години на стареење.
Помеша скоч Hankey Bannister беше доделена на Вилијам Грант (На Вилијам Грант независноста трофеи) за 40-годишниот неговата мешавина, и доби златен медал и награда за "Најдобар избор" за 3-годишниот спој на Авторски.

Видео: еден слад скоч

Еден слад скоч Speyburn доби 4 сребрени награди.
Овие награди - тоа е заслуга на искусни професионалци кои се создаде голема мешавини.

Таа е производител на останатите скоч виски, и поседува пет слад дестилерии. INVER куќа дестилаторите Ltd. цени и ги следи вековните традиции во создавањето на премиум виски.
За ненадминат квалитет пијалаци следниве факти 2010: 19 награди на меѓународни натпревари Меѓународниот вино и Дух конкуренцијата, 13 награди во конкуренција Меѓународниот духови предизвик, 8 во Меѓународен преглед на пијалаци Институтот за тестирање и 9 во меѓународна награда Лос Andzhlesskoy вино & Духови награди.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
А рај за љубителите на вискиА рај за љубителите на виски
Нов Hankey BannisterНов Hankey Bannister
Што е виски? - & ldquo; Прирачници & ldquo; за почетниците аматерскиШто е виски? - & ldquo; Прирачници & ldquo; за почетниците аматерски
Концептот на помеша вискиКонцептот на помеша виски
Што подобар виски: еден слад или помеша?Што подобар виски: еден слад или помеша?
Класификација на вискиКласификација на виски
Чивас Регал претставува нов ограничени серииЧивас Регал претставува нов ограничени серии
Во Одеса, големата куќа затоплување виски клуб ... - 2 часа.Во Одеса, големата куќа затоплување виски клуб ... - 2 часа.
Компанијата "Лох Ломонд дестилаторите" се прикажува на рускиот ...Компанијата "Лох Ломонд дестилаторите" се прикажува на рускиот ...
Во декември 2012 година почеток на продажбата на скоч во Русија ...Во декември 2012 година почеток на продажбата на скоч во Русија ...
» » Легендарниот шкотски виски