ma.AlcoruGuru.ru

Размислете за храна седум основни начини коктели

Размислете за храна седум основни начини коктели Како да го вклучите на смесата во коктел со голема буква?
Krastaz - веќе споменавме погоре, "Снег" раб.

Не е само шеќер, но, исто така, сол, како што се во коктел "Маргарита".
Sheykerato - алкохол е силно ладење во шејкер, вртејќи со големи количини на мраз, филтер и ги спои во ладна чаша.
Замрзнати - пијалок е подготвена во блендер, тоа камшикување со мраз чипови.

Излегува еден вид на алкохолни стопен снег.
За frouzenov не е погодна крем.
Svizl - ситно искршен мраз се полни со две третини чаша со коктел.
Фрапе - тука коктел трошка не две третини, како и целосна коктел чаша. Да, дури и со слајд.

Обично се служи со две кратки цевки.
Магла - старомоден стакло половина исполнет со искршен мраз. Остатокот - силен алкохолен пијалак со пад од лимон етерично масло на врвот.

На мраз (на карпата е) -lda во старомодна чаша толку многу што се чини како да прскаат коктел меѓу карпи мраз.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Рецепти алкохолни коктелиРецепти алкохолни коктели
NYNY
Ирската сладоледИрската сладолед
Бесрамно девојкаБесрамно девојка
Daiquiri коктелDaiquiri коктел
Коктели со водка и вермутКоктели со водка и вермут
Коктел "Одвеано со виорот"Коктел "Одвеано со виорот"
BatidaBatida
Италијански женаИталијански жена
Коктел "пролет расположение"Коктел "пролет расположение"
» » Размислете за храна седум основни начини коктели