ma.AlcoruGuru.ru

Колку е светлина?

Значи, колку светлина? Тоа зависи од:

  • материјали
  • структура (перформанси, дестилација износ коцка)
  • дополнителни компоненти,
  • трошоците за рекламирање производителот, итн

Подолу е мини-преглед на 12 популарни модели. Карактеристики - производство, што е, имајте на ум дека на фактот на претставата ќе биде помал.

Повратниот удар - од 1.300 до 13.000 рубли

Најпопуларниот бренд. Коцка - од нерѓосувачки челик капацитет од 12-25 литри. Перформанси 2-8 литри на час.

Колку е светлина Magarych

Катјуша - 5000-7000 рубли

Видео: Како да се избере светлина

Таа работи во режим на дестилација и исправка. Alembic - притисок шпорет. Капацитет 1,3 литри на час.

Колку е светлина Катјуша

Пусти - до 8000 рубли

Коцка - од нерѓосувачки челик капацитет од 7-12 литри. Перформанси до 2 литри на час.

Цена светлина пусти

Спартак - просечната цена од 5000 рубли



Продаваат без коцка. Таа работи во режим на дестилација (2L на час) и дестилација (0.4 литри на час).

Цена светлина Спартак

Gradusoff - 4500-73 000 рубли

Таа работи во режим на дестилација и исправка. Најскапиот модел е мал индустриски апарати за производство на било алкохол.

Светлина Gradusoff - цена

Јупитер - 6000-30 000 рубли

Видео: Колку светлина

перформанси дестилатор - до 7 литри на час. Куба - нерѓосувачки челик од различни простори и шпорети притисок.



светлина Јупитер

Сатурн - од 17 000 до 30 000 рубли

Alembic - нерѓосувачки челик, алуминиум. Тоа опремени со греење елементи. Таа работи во режим на дестилација и исправка.

Сатурн - преглед на дестилатор

Mikhalych - околу 2000 рубли

Наједноставниот модел е поставен на 3 l тегла. Продуктивност - 1,5 литри на час. Најчесто купуваат како сувенир.

Mikhalych - опција подарок

Пчела - околу 4000 рубли

Ниската продуктивност: во режим на дестилација (0.5 литри на час) и дестилација (0.2 литри на час).

Видео: Moonshine LUXSTAHL. преглед "надвор од кутијата"

Светлина пчела - мини-преглед

Вештерка доктор - околу 3000 рубли

Продаваат без коцка. Капацитет 1,3 литри на час.

Вештерка доктор - distilitsionny единица

Меркур - 4500-7000 рубли

Се продаваат со коцка без. Капацитет - 4 литри на час.

Светлина Меркур - цена

Д-р Хубер - од 9000 рубли

Таа работи во режим на дестилација и исправка. Коцка - од нерѓосувачки челик. Изведба на 3 до 5 литри на час.

д-р Хубер

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Избор на светлинаИзбор на светлина
Едноставен светлина НептунЕдноставен светлина Нептун
Повратниот удар - светлина MashkovskiyПовратниот удар - светлина Mashkovskiy
Степен евтин светлина лекарСтепен евтин светлина лекар
Волумен светлина kudesnitsaВолумен светлина kudesnitsa
Американската светлина Џек ДаниелАмериканската светлина Џек Даниел
Зошто страничен бар за светлина?Зошто страничен бар за светлина?
Изберете коцка за дестилирање светлинаИзберете коцка за дестилирање светлина
Електрични светлинаЕлектрични светлина
Преглед формација светлина "пусти"Преглед формација светлина "пусти"
» » Колку е светлина?