ma.AlcoruGuru.ru

Подморница

Коктел Состојки:

  • текила дел 1
  • пиво 1 чаша

пиво љубовници ќе ја ценат коктел со пиво и текила, на пример, коктел наречен "подморница". Таа е силен и луто пијалок со богат вкус за вистински мажи.

состојки:

1 дел текила.
1 чаша пиво (3 дела).

Подготовка:

Метод: Изградете
Глас: Highball

Прво, сипам во чаша, а потоа додадете текила.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Текила бумТекила бум
Коктел "зелен брег"Коктел "зелен брег"
Крвави ХуанитаКрвави Хуанита
ИзгрејсонцеИзгрејсонце
Agavoni (agavoni)Agavoni (agavoni)
Црвени кучеЦрвени куче
Коктел рецепт "Текила бум" видеоКоктел рецепт "Текила бум" видео
Коктел рецепти "грива"Коктел рецепти "грива"
Портокалова женкарПортокалова женкар
El DoradoEl Dorado
» » Подморница